23 este un număr frumos

23 este un număr frumos

23 de kilograme.

Atât cântăreşte trolerul cu produse de makeup al Roxanei. Adică fix cât este vârsta ei!

Cu tenul de porţelan şi zâmbet larg, Roxana îmi povesteşte însufleţită despre pasiunea ei: machiajul. 

Chiar dacă nu este make-up artist full-time, Roxana dedică celeilalte „vieţi” a ei aproape 3 ore zilnic, iar în weekend ajunge chiar şi la 13 ore pe zi. „Îmi place! Dacă nu mi-ar plăcea nu aş putea să machiez chiar şi 12 cliente pe zi!” 

Modă, dar şi creativitate, inspiraţie continuă. Exerciţiu. Studiu. Workshop-uri. Visuri. 

Cel mai mult mă atrage reacția fetelor când se văd in oglinda, asta îmi da cea mai mare satisfacție, faptul că pot să le fac să se simtă mai frumoase și mai încrezătoare.” 

Machiajul preferat este cel natural. Dar şi un machiaj “smokey eyes” va fi mereu hot, e unul dintre cele 3 machiaje clasice – alături de „natural” şi pin up”, aflu de la Roxana. Hm, nu e rău de ştiut! 🙂

Pin Up
Pin Up Makeup & foto: Roxana Oroş. Model: Camelia Crişan
Natural makeup & foto: Roxana Oroş. Model: Camelia Crişan
Smokey makeup & foto: Roxana Oroş. Model: Camelia Crişan

Există o nuanţă de ruj roşu pentru fiecare femeie, trebuie doar încercat, experimentat. Uite, tendinţa pentru 2019 va fi mult gloss şi gene colorate! Da, ştiu, nu oricine poate purta gene albastre, de exemplu, dar merită încercat. Poate descoperiţi că vă place! Nu există reguli stricte în make-up, orice este permis, dacă transformarea este spre frumuseţe.

Cum trebuie să te pregăteşti înainte de o şedinţă de machiaj? Un gomaj cu o seară înainte, cremă hidratantă şi, dacă este posibil, să nu fie aplicat machiaj până următoarea zi. 

Ne-am „jucat” într-o zi la YouStudio, cu un machiaj din sfera „pin up”. 

Și așa am înțeles. Am înțeles că un machiaj bun nu trebuie să fie o mască, el nu trebuie să-ți ascundă trăsăturile, ci să scoată în evidență părțile frumoase. Pentru că toți suntem frumoși, chiar dacă avem momente când nu credem asta. Ar trebui să ne privim chipul cu ochii unui îndrăgostit, cred că atunci am fi mai fericiți. Faceți acest exercițiu în oglindă!

Să căutăm frumosul în toate, dar, mai ales, să nu uităm să îl vedem şi în noi.

Mulţumesc pentru fotografii lui Dorin Noge, magic maker şi fotograf @ YouStudio. Dar despre experienţa de la studio vă invit să citiţi într-un alt articol:  www.feminografii.ro/fotografiecluj. Între timp, pe Roxana o găsiţi pe paginile Roxana Oros Makeup Artist & Roxana Oros Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *