Fotografia de studio în Cluj

Fotografia de studio în Cluj

Trebuie să vă povestesc experienţa pe care am avut-o zilele trecute la un studio foto. Nu unul oarecare!

Câteva poze și gata, te gândești, sigur e bună una dintre ele, apoi ai bifat și o fotografie portret. Din fericire, nu este doar atât!
Cobor în studio. Primul lucru care te frapează este lumina redusă. Te așteptai la o lumină stridentă, iar aici e aproape întuneric. Siluete de tablouri și fotografii înrămate se profilează pe pereți, piese diverse de mobilier vechi, decorațiuni antiques… reflectoare, multe reflectoare…
Servus, Dorin Peste 15 de ani de fotografie ai lui Dorin îți dau încrederea că va reuși și portretul tău, fără doar și poate.
Doua reflectoare se aprind și, cum stau așezată, lumina unuia îmi mângâie fața, o simt cumva ca pe o aură ce mă învăluie ușor, dacă așa ceva ar fi posibil. Wow, deja am început să “visez”. 😊
Este soft light sau beauty light, imi explică Dorin, care, spre surprinderea mea, începe să-mi povestească despre ce va fotografia, cum se va desfășura “filmul”, ce voi face eu, în detaliu. Chiar așa complexă e chestia asta? 
Urmează câteva măsurători de lumină, timp în care “the dream photo catcher” îmi tot povestește și mă introduce în atmosferă. Perfect, mă ajută mult să mă relaxez și mă “predau”. Reținerile dispar complet după primele două click-uri.
Grozav, mă simt ca pe o scenă, doar că aici e chiar rolul meu, nu trebuie să mă prefac, ci doar să îmi amintesc. Îmi amintesc cine sunt. Și ce iubesc. Și ce mă bucură. Și pentru ce sunt recunoscătoare.
Chiar dacă atmosfera e degajată, nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Fiecare șuviță de păr, ținuta, dar mai ales prezența ta, sunt coordonate subtil de Dorin. Lentila îți amplifică gândurile și îți captează adevărată esență. Nu o poți păcăli. Iar Dorin este camera foto!
O adevărată experiență și un prilej de cunoaștere a ta, prin tine. Mulţumesc, YouStudio! Mulțumesc, Dorin Noge! Pe mine m-ai fascinat.
Şi, nu în ultimul rând, mulţumesc Roxana Oros MakeupArtist

P.S. Da, pe pandantiv am caligrafiat logo-ul Feminografii. Vă place? 🙂

 P

 

One Reply to “Fotografia de studio în Cluj”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *